Gradbeništvo


Gradbeništvo, gradbena dela in fasaderstvo

Gradbeništvo in gradbena dela ter gradnja hiš, ki jih zagotavljamo v našem podjetju, vključujejo storitve gradnje stanovanjskih objektov, kot so enostanovanjske in večstanovanjske stavbe, ter gradnje industrijskih in poslovnih objektov. V sklopu gradbenih storitev nudimo tudi vgrajevanje čistilnih naprav in kanalizacij, gradnjo opornih zidov ter polaganje betonskih plošč in tlakovcev ter fasaderstvo.

Hiša mora biti narejena kakovostno, obenem pa mora biti lepega zunanjega videza, saj je ravno fasada in zunanja okolica prva stvar, ki jo vidimo mi ali naši gosti ob obisku. V našem podjetju se zavedamo pomena fasaderstva pri gradnji hiše, zato vam zagotavljamo kakovostno storitev po ugodni ceni, s katero boste dobili vašo sanjsko hišo v barvi, ki ste si jo vedno želeli.

Fasaderstvo je delo, ki vključuje zaključek zunanjega dela hiše, predvsem zaradi lepšega videza, izbira barve in fasade pa je odvisna od želja naših strank. Poleg fasaderstva nudimo tudi ostale stvari pri gradnji hiš, odvisno od vaših želja in potreb. V kolikor vas zanima več glede fasaderstva in ostalih zaklučnih gradbenih del, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.

Gradnja hiše je zahteven proces

Gradnja hiše oziroma gradbeništvo zajema tako nove gradnje kot obnovitvena dela, popravila, vzdrževanje in postavitev začasnih objektov. Opravljamo tudi adaptacije hiš, prenove in sanacije v zunanjosti objekta in v notranjosti prostorov, kjer izvedemo rušitvena in betonska dela, zidarska dela in fasaderstvo. Adaptacije se nanašajo na prenovo in sanacijo stanovanj, adaptacijo kopalnic, kletnih prostorov, starejših hiš, javnih objektov, poslovnih prostorov, dvorišč in ograj.

Prenova kopalnice zajema celostno prenovo, od izbijanja ploščič in menjav cevi do zidave in vgrajevanja kopalniških elementov. Prav tako kot pri kopalnicah, je tudi adaptacija stanovanja z naše strani lahko izvedena celostno. Kot že omenjeno, v podjetju zagotavljamo tudi fasaderstvo, kjer se vrste fasadnih sistemov razlikujejo glede na vrsto gradnje.

Fasaderstvo vključuje vsa dela za dokončanje fasadnega sistema. Pri tem opravimo tudi različne vrste zaključnih slojev, vse v želji da boste s svojo hišo zadovoljni, Gradnja hiše je zapleten in dolgotrajen process, zato je pomembno, da se odločite za strokovnjake, ki vam bodo znali svetovati in bodo svoje delo opravili kakovostno, vi pa se boste lahko skoncentrirali samo na to, kako uživati po končani gradnji.

Grajenje

Končni izgled