Storitve

Ponudba

Tlakovanje


Tlakovanje je ena poglavitejših dejavnosti med našimi storitvami. Tlakujemo s tlakovci priznanih slovenskih proizvajalcev, kot so: Zobec, Jarc, Podlesnik, Semmelrock, Oblak Commerce Logatec. Ukvarjamo se predvsem s tlakovanjem dvorišč, poti in teras. Okolica vašega doma bo z našimi tlakovci zasijala v popolnoma novi luči.


Ponudba

Polaganje plošč


Poleg polaganja tlakovcev vam ponujamo tudi možnost polaganja najrazličnejših plošč. Naše stranke se najpogosteje odločajo za polaganje prana, betonskih ali pohodnih plošč. Podlago najprej utrdimo, da ne prihaja do poškodb, plošče položimo, prostor med njimi pa učinkovito zapolnimo s kvalitetno fugirno maso.


Ponudba

Gradnja opornih zidov


Ponujamo vam tudi izdelavo najrazličnejših betonskih izdelkov, med drugim gradimo oporne zidove ter izvajamo druge gradbene storitve. Za vas poskrbimo tako, da je škarpa funkcionalna ter privlačna na pogled. Če želite okolici hiše dati naravni pridih vam priporočamo kamnito škarpo iz naravnega kamna, nudimo pa tudi izdelavo betonskega zidu.


Ponudba

Gradbeništvo


Ponujamo tudi širok nabor najrazličnejših gradbenih storitev. Med najnovejše storitve, ki se jih lotevamo spadajo tudi adaptacije in fasaderstvo. Si želite, da vaš dom zasije v moderni novi podobi? Ali pa le dodati kakšno malenkost, s katero bo dom zasijal v popolnoma novi luči? Mi smo pravi naslov.