Storitve

Ponudba

Tlakovanje


Tlakovanje površin in polaganje tlakovcev za ureditev okolice je ena poglavitejših dejavnosti med našimi storitvami. Tlakovanje izvedemo s polaganjem tlakovcev priznanih slovenskih proizvajalcev, kot so: Zobec, Jarc, Podlesnik, Semmelrock, Oblak Commerce Logatec. Ukvarjamo se predvsem s tlakovanjem dvorišč, poti in teras. Okolica vašega doma bo z našo izvedbo tlakovanja zasijala v popolnoma novi luči, mi pa bomo poskrbeli, da boste z izvedbo tlakovanja izjemno zadovoljni.


Ponudba

Polaganje plošč


Poleg polaganja tlakovcev vam ponujamo tudi možnost polaganja najrazličnejših plošč. Naše stranke se najpogosteje odločajo za polaganje prana, betonskih ali pohodnih plošč. Podlago tako kot pri tlakovanju najprej utrdimo, da ne prihaja do poškodb. Nato plošče položimo, prostor med njimi pa učinkovito zapolnimo s kvalitetno fugirno maso.


Ponudba

Gradnja opornih zidov


Ponujamo vam tudi izdelavo najrazličnejših betonskih izdelkov, med drugim gradimo oporne zidove ter izvajamo druge gradbene storitve. Za vas poskrbimo tako, da je škarpa funkcionalna ter privlačna na pogled. Če želite okolici hiše dati naravni pridih vam priporočamo kamnito škarpo iz naravnega kamna, nudimo pa tudi izdelavo betonskega zidu.


Ponudba

Gradbeništvo


Ponujamo tudi širok nabor najrazličnejših gradbenih storitev. Med najnovejše storitve, ki se jih lotevamo spadajo tudi adaptacije in fasaderstvo. Si želite, da vaš dom zasije v moderni novi podobi? Ali pa le dodati kakšno malenkost, s katero bo dom zasijal v popolnoma novi luči? Mi smo pravi naslov.