Polaganje tlakovcev mora biti brezhibno izvedeno

V našem podjetju M-gradnje ima polaganje tlakovcev osrednje mesto in je ena naših poglavitnih dejavnosti. Za polaganje tlakovcev imamo na voljo posebno izkušeno skupino strokovnjakov, kar zagotavlja vrhunsko izvedbo polaganja tlakovcev za teraso, dovoze, poti… in zadovoljstvo naših strank z našimi storitvami po vsej Sloveniji. V naš izbor tlakovcev smo zajeli priznane slovenske proizvajalce, kot so Jarc, Podlesnik, Zobec, Semmelrock in Oblak Commerce Logatec.

Poleg polaganja tlakovcev izvajamo tudi polaganje pranih plošč na vašem dvorišču, po potkah okoli doma ali na terasi in pa polaganje betonskih plošč za zahtevnejše razmere. Več kot 10 let izkušenj z gradbenimi deli in pozitivni odzivi strank nas uvrščajo med zanesljive izvajalce. Ker bo delo pri polaganju tlakovcev za teraso, pranih plošč in betonskih plošč izvedeno brezhibno, vam bo prihranjeno kasnejše popravljanje ali naknadna dodelava, s čimer boste prihranili čas, denar in živce, cena polaganja tlakovcev pa je poleg tega pri nas ugodna.

Polaganje tlakovcev po ugodnih cenah

Tlakovci za teraso – pred polaganjem vam svetujemo pri izbiri

Naš izbor in ponudba tlakovcev, pranih in betonskih plošč sta zelo bogata, zato kupcem svetujemo v vseh fazah – pri odločitvi za nakup glede na individualne potrebe, glede polaganja tlakovcev, polaganja pranih ali betonskih plošč in glede optimalne estetske in funkcionalne izbire za posamezen primer. Polaganje tlakovcev omogoča vrhunske estetske učinke, saj so tlakovci za teraso različnih oblik, barv, površin in velikosti in se da iz njih ustvariti čudovite in enkratne kombinacije, ki polepšajo vsako dvorišče ali teraso. Polaganje pranih plošč se odlično obnese za potke in pohodne površine ob stavbah, za bolj obremenjene površine ali za vse, ki imajo raje minimalističen videz in praktičnost, je idealno polaganje betonskih plošč na dovozih in dvoriščih. Ne glede na izbiro je naša izvedba vedno kakovostna, polaganje tlakovcev pa opravljeno hitro in za ugodno ceno.

Proces polaganja tlakovcev je do potankosti premišljen in natančen

Priprava površine za polaganje tlakovcev je podobna kot pri polaganju pranih plošč ali polaganju betonskih plošč. Pri polaganju tlakovcev delo razdelimo v dve fazi, v prvi pripravimo površino, kjer bomo izvršili polaganje tlakovcev, naredimo izkop v globini 40 cm in poskrbimo za dovoljšen nagib, da bo voda po tlakovcih odtekala, potem nasujemo in utrdimo gramoz in na folijo nasujemo okoli 4 cm peska in ga komprimiramo.

Polaganje tlakovcev se vedno začne od spodnjega vogala proti zgornjemu. Na koncu reže med tlakovci zapolnimo s kremenčevo mivko, da preprečimo rast plevelov, in z vibriranjem tlakovce vtisnemo v podlago. Pri polaganju betonskih plošč smo pozorni na nosilnost terena in v skladu s tem pripravimo osnovni temelj, v podlago pa jih vtisnemo z gumijastim kladivom. S tako natančno in kvalitetno izvedbo polaganja tlakovcev, pranih in betonskih plošč ter našo podporo ob tem procesu boste še eni v vrsti zadovoljnih uporabnikov naših storitev.