Tlakovanje dvorišča da stavbi urejen in lep videz

Tlakovanje dvorišča je ena najpomembnejših in najboljših naložb pri ustvarjanju zaokrožene podobe urejenega doma. Tlakovanje dvorišč nima le nedvomne estetske funkcije, ampak tudi pomembno funkcionalno vlogo, saj prinaša tlakovanje vrsto prednosti. Tlakovanje dvorišča tako med drugim zagotavlja, da je dostop do vhoda v dom vedno prijetno vabljiv, raven, čist, urejen, brez blata, luž, zastale vode, predelov, kjer bi se lahko med hojo poškodovali. Zelo lep videz, ki ga dosežemo s tlakovanjem dvorišč, in njegova visoka uporabnost dodata hiši pomembno dodano vrednost. Da pa je tlakovanje dvorišča ponos in v veselje vsakega uporabnika, mora biti izvedeno zelo natančno, profesionalno in v vseh pogledih brezhibno. Takšno kakovostno storitev lahko pričakujete od našega podjetja M-gradnje, Štefan Medved, s.p., z dolgoletnimi izkušnjami.

Tlakovanje dvorišča po ugodni ceni

Za tlakovanje dvorišč na voljo širok izbor kvalitetnih tlakovcev

Za vrhunski videz in izvedbo tlakovanja dvorišč je pomembna tudi izbira tlakovcev. Pri izbiri tlakovcev smo v našem podjetju vedno na voljo za nasvete našim strankam, sicer pa imamo v ponudbi same izbrane slovenske proizvajalce tlakovcev za tlakovanje dvorišč, med njimi podjetja Oblak Commerce Logatec, Zobec, Jarc, Podlesnik in Semmelrock. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami, velikostmi in oblikami tlakovcev ter izberete svoje sanjske postavitve ali vzorce za tlakovanje dvorišča. Različne izvedbe lahko ustvarijo prav posebno vzdušje in dajo celotnemu dvorišču in okolju unikaten pridih in pečat. Kako se lotiti tlakovanja dvorišča, lahko stranke pustijo domišljiji prosto pot, saj nam ni težko izvesti katere koli postavitve – od mozaikov do sestavljanja usklajenih barvnih ploskev. Na splošno pa velja, da so betonski tlakovci za tlakovanje dvorišč najbolj prilagojeni za največje obremenitve, kar velja pri izbiri vsekakor upoštevati. Cena tlakovanja dvorišča pa je odvisna tako od zahtevnosti izvedbe kot od cene izbranih tlakovcev.

Tlakovanje dvorišč z unikatnimi vzorci

Kako poteka tlakovanje dvorišča in na kaj smo posebej pozorni

Po ogledu terena pri vas doma, pripravimo vse potrebno za strokovno in brezhibno izvedbo tlakovanja dvorišč, ki vam bo v prvotnem stanju služilo dolgo vrsto let. Prisluhnemo vašim željam in jih upoštevamo ter vam hkrati svetujemo. Pri tlakovanju dvorišča najprej pripravimo podlago in poskrbimo za ustrezen naklon površine za tlakovanje, da se na tlakovcih ne bo zadrževala voda. Potem na ta izkop nasujemo gramoz, ga utrdimo, čezenj razprostremo folijo in jo zasujemo s peskom, ki ga komprimiramo. Pri tlakovanju dvorišča tlakovce pazljivo polagamo in smo pozorni, da je med njimi dovolj prostora za fugirno maso, ki bo preprečevala razrast plevela in premikanje tlakovcev. Na koncu jih z vibriranjem močno vtisnemo v tla in vas prepustimo, da končno uživate v vrhunski izvedbi tlakovanja dvorišča za ugodno ceno pod vodstvom naših strokovnjakov.